Renovering af hus har jeg en bred vifte af kompetencer inden for

Velkommen til Firing Entreprise. Her varetages alle opgaver inden for renovering af hus. Jeg har nemlig stor erfaring på området og kan derfor løse både store og små opgaver. Mine kunder kommer primært fra Lolland, Falster, Vordingborg, Næstved eller Faxe, men jeg servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Gennem årene har jeg udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Min erfaring spænder derfor vidt, og jeg er således også klar til at udføre opgaver for dig. Jeg klarer alt fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil som kendetegner godt håndværk.​

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, idet det afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvilken form for ombygning af hus der er tale om samt opgavens samlede omfang. Jeg kan dog garantere dig, at mine priser altid er fornuftige, når jeg renoverer hus.  

Jeg har til mine kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor eksempelvis fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt.

Uanset hvilken opgave jeg skal løse, gør jeg altid mit bedste for at lave et tilfredsstillende resultat lige efter den pågældende kundes ønsker.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Skal jeg sammensætte et uforpligtende tilbud på renovering af hus hos dig, så kontakt mig gerne med det samme for at høre mere. Jeg står klar til at hjælpe med en bred vifte af løsninger.

Du kan kontakte mig på telefon: 50 59 75 57 eller på mail: kontakt@firingentreprise.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.​

​få et uforpligtende tilbud når du udfylder formularen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Firing Entreprise løser jeg mange former for handyman opgaver for private. Det kan både være udendørs og indendørs opgaver, og du kan altid trygt stole på, at jeg udfører et solidt og holdbart arbejde.