Tilbygning og ombygning af alle boliger

Drømmer du om en større stue, et ekstra værelse, en udestue eller måske en ny garage? Jeg tilbyder en professionel ombygning eller tilbygning til hus eller sommerhus på blandt andet Lolland, Falster, i Vordingborg og andre omkringliggende områder. Min hjælp tilbydes i og omkring Næstved og Faxe samt andre nærliggende områder. Jeg din effektive tømrer!

Fordelene ved en tilbygning til hus

Der er mange fordele ved at få bygget en tilbygning til hus, og det gælder næsten uanset, hvilken form for tilbygning der er tale om.

En tilbygning til hus vil i de fleste tilfælde øge boligens værdi, fordi der kommer ekstra kvadratmeter til boligen. Er der tale om en garage eller udestue, er der måske ikke direkte tale om ekstra boligkvadratmeter, men i stedet for andre værdifulde kvadratmeter, der ligeledes kan øge boligens værdi eller gøre din bolig mere salgbar på sigt.​

Derudover vælger mange at få bygget en tilbygning til deres hus, fordi de netop mangler et ekstra værelse eller har andre ønsker, der ikke kan lade sig gøre med boligens nuværende kvadratmeter. Alternativet er, at man er nødt til at flytte, og det vil mange ofte undgå, da det både er omkostningsfuldt at flytte samtidig med, at børnene måske er nødt til at skifte skole eller børnehave.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Mine priser på en tilbygning afhænger i høj grad af, hvor stor en tilbygning til hus, der er tale om, og om der eksempelvis også skal etableres vandinstallationer.

Uanset hvor omfattende din opgave er, tilbyder jeg dog altid en billig pris, og jeg giver altid et uforpligtende tilbud uden beregning.

Kontakt mig og hør mere på telefon 50 59 75 57 eller e-mail kontakt@firingentreprise.dk.​

​få et uforpligtende tilbud når du udfylder formularen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Firing Entreprise løser jeg mange former for handyman opgaver for private. Det kan både være udendørs og indendørs opgaver, og du kan altid trygt stole på, at jeg udfører et solidt og holdbart arbejde.