Udskiftning af vinduer og døre samt montering

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så er du kommet til det rette sted. Jeg tilbyder nemlig professionel udskiftning af vinduer og døre til konkurrencedygtige priser for kunder i Vordingborg samt på Lolland og Falster. Bor du i og omkring Næstved eller Faxe, står jeg naturligvis også klar til at give dig en hånd.

Arbejdsområder inden for vinduesudskiftning og dørmontering

Ved renovering bestræber jeg hos Firing Entreprise mig altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Jeg tilbyder blandt andet at udskifte:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Hængsler.

Derudover udskifter jeg også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. Jeg samarbejder med Danmarks førende producenter og kan tilbyde levering samt udskiftning af vinduer og døre med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer og døre afhænger blandt andet af, hvilken kvalitet dine nye vinduer eller døre skal være af. Derudover afhænger prisen naturligvis også af, om du kun har brug for hjælp til montering af vinduer, eller om du også har brug for hjælp til indsættelse af nye døre.

Ønsker du en konkret pris, anbefaler jeg dig derfor altid at kontakte mig. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre til dig.

Ring og hør mere på telefon 50 59 75 57 eller skriv til min e-mail kontakt@firingentreprise.dk.

​få et uforpligtende tilbud når du udfylder formularen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Firing Entreprise løser jeg mange former for handyman opgaver for private. Det kan både være udendørs og indendørs opgaver, og du kan altid trygt stole på, at jeg udfører et solidt og holdbart arbejde.